Welcome, Guest. Please login or register.
+  RRPC Forum
|-+  Generalitati
| |-+  Alte Jocuri
| | |-+  World War II Games
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: World War II Games  (Read 573 times)
Red
Moderator
Demigod

redc_ym
WWW Email
« on: September 15, 2009, 08:28:25 am »

Caut jocuri bune cu actiune in al 2-lea razboi mondial.

Normal stiu si eu e duzina, astept recomandari dintre cele bune. Sa nu fie shootere ca nu's genul meu. De preferat strategii, simulatoare sau orice altceva
Am jucat si stiu: Seria Panzer General, Company of Hereos, Men of War, Commandos, Sudden Strike.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib
night_hawk
Demigod

tsuname@gmail.com mih_night_hawk mihnighthawk
WWW Email
« Reply #1 on: September 15, 2009, 02:20:04 pm »

Singurul care l-am jucat e Blitzkrieg. Si e fainut.

"Fate shapes us just as we shape it."
Redrake
Demigod

remildragos
Email
« Reply #2 on: September 15, 2009, 10:21:59 pm »

Pai daca iti place Panzer General 2 tot ce ai de facut este sa vii in comunitatea noastra de generali:
http://panzercentral.com/forum/index.php
Si acum dupa 12 ani inca mai sunt produse campanii noi. Si avem trimestrial un campaign challenge, mai multi jucatori care in acelasi timp joaca aceeasi campanie.  Beer

Alte recomandari ar fi Panzer Commander daca iti place sa joci un simultor de tancuri sau Fighting Steel pentru lupte navale.

Seria Close Combat de asemenea merita mentionata daca nu le-ai jucat deja. Mai ales CC3: The Russian Front, care este dupa parerea mea cel mai bun din serie.

Red
Moderator
Demigod

redc_ym
WWW Email
« Reply #3 on: September 16, 2009, 07:48:47 am »

Am auzit de close combat dar nu l-am incercat niciodata. La fel cu Blitzkrieg. O sa am ce sa joc in w/e Cheesy

Muad'Dib
Redrake
Demigod

remildragos
Email
« Reply #4 on: September 16, 2009, 07:59:19 am »

Incearca campaniile facute de comunitate la PG2. Exista pe acolo inclusiv o campanie facuta de mine. Smiley

Red
Moderator
Demigod

redc_ym
WWW Email
« Reply #5 on: September 16, 2009, 08:25:07 am »

Chiar acuma navighez pe forum. Dar sincer is cam pierdut. N-am instalat inca moduri pt PG2. Am jucat doar vanilla PG2, fara patchuri fara alte chestii. Tre sa instalez ceva anume ca sa joc aceste moduri? Si ce e OPG2?

Muad'Dib
Redrake
Demigod

remildragos
Email
« Reply #6 on: September 16, 2009, 05:17:26 pm »

Open PG2 este in constructie un remake al PG2 facut de fani care va fi imbunatatit. Iar pentru a instala campanii noi tot ce ai de facut este sa instalezi noul datup si soundup. Dupa aia poti instala campaniile, in folderul scenario. Bineinteles ca pentru a le juca ai nevoie de echipamentul cu care acea campanie a fost creata si hartile. In momentul asta exista vreo 700 de harti noi, dar nu trebuie instalate toate, ci numai cele de care ai nevoie.
Thread-ul asta te poate ajuta: http://panzercentral.com/forum/viewtopic.php?t=35643
Sau intrebi pe forum. Comunitatea este foarte prietenoasa cu nou-venitii. Smiley

Red
Moderator
Demigod

redc_ym
WWW Email
« Reply #7 on: September 18, 2009, 07:51:21 am »

Am dat jos PG2 complet de la AlderKorps. Am zis ca-l incerc pe ala. O sa reiau campaniile originale. Am vazut ca s-au adaugat filme, voice briefings si un pic schimbata grafica. Dar, sincer, nu imi place cum arata unele unitati. Dar noah presupun ca tre sa ma obisnuiesc.
Ce ma incantat cel mai mult pe forum e remakeul de la PG1: Panzer General Forever. PG1 a fost tot timpul mai pe placul meu.

Muad'Dib
Redrake
Demigod

remildragos
Email
« Reply #8 on: September 18, 2009, 01:23:51 pm »

Daca iti plac mai mult unitatile care seamana cu cele de la SSI, poti incerca Waffenkamer e-file, desi e mai vechi. AK este la ora actuala cel mai folosit, impreuna cu Pacific e-file. Oricum, trebuie sa stii insa ca AK este e-file care creste pretul unitatilor asa ca nu mai e chiar asa usor ca in original.
Poti sa incerci cu noi CC50, campania este Blitz 2008, in fapt campania originala Blitzkrieg dar cu modificari si adaugari.

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length