|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RedDevil
Moderator
Demigod

|
 |
« Reply #14 on: May 27, 2010, 07:04:14 pm » |
|
Pai tre' sa vorbesti cu mage-ul care te antreneaza la fireball, ala iti zice de circles. Rune cumperi de la ala din sala unde se scriu scroll-uri. Levitate, telekinesis si tansform into nautilus o sa-ti trebuiasca la greu. Cu open locks o sa fie mai nasol, ca-i la circle 3 si-ti trebuie 150 wisdom, ceea ce nu-i asa de usor de obtinut. Nu stiu daca nu merita mai degraba sa-ti pui mai multe puncte in lockpick, ca la circle 3 deja esti spre sfarsitul jocului. Eu n-am reusit sa bat adversarul final.  Mi se pare cam nasoala lupta, practic nu conteaza skillurile pe care le-ai acumulat pe parcursul jocului, nici ce clasa esti, numai sa stii sa te misti si sa sari la timp. Mi s-a parut si cam anosta partea din main quest cu cautatul discurilor/armurii etc. Partea cea mai faina si fun a jocului e ca si in G1 si 2, exploratul si atmosfera de prin orase. Cred ca story-ul ar fi putut fi, totusi, mai bun. Overall, mie mi-a placut mai mult decat G3: lume mai mica si mai bine conturata, sistem de skilluri mai apropiat de cel din G1 si G2, clase bine definite.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|