Stiri / acum 18 ani

Auto Assault

Auto Assault este un MMORPG creat de cei de la NetDevil, un joc situat intr-o lume post-apocaliptica in genul celei din Mad Max combinata cu niste arme si creaturi SF. In joc intalnim 3 rase toate derivatii ale oamenilor: oamenii normali, mutantii si Biomek. Aspectul fizic al jucatorului este customizabil chiar daca actiunea are loc in mare parte in vehicul. Iti poti parasi vehiculul sa intrii in baze sa cumperi sau sa vinzi item-uri.

Incepi jocul intr-o baza de unde vei primi misiuni. Vei fi nevoit sa iesi din baza sa iti iei vehiculul si sa mergi sa inteplinesti misiunile care consta in distrugerea in real-time a cat mai multor vehicule, oameni si mutanti. Dupa indeplinirea misiunilor te intorci la baza si vei fi rasplatit cu bani. Din punct de vedere grafic jocul este bine realizat jucatorul putand interactiona cu orice obiect vizibil.

Jocul se anunta a fi scos pe piata in primavara anului 2006 in loc de toamna anului 2005. Acest lucru este doar benefic jocului deoarece programatorii si echipa de developeri vor reusi sa repare erori si sa introduca mai multe chestii noi. Oricum Auto Assault va fi diferit de celelalte MMORPG-uri prezente pe piata datorita modului in care este tratata actiunea jocului.