Stiri / acum 18 ani

Blood Magic

Cei de la firma Sky Fallen au reusit sa puna cap la cap un joc care arata destul de bine pentru aceste vremuri. Se pare ca au creeat un joc pe care gamerii nu il vor trece foarte usor cu privirea. Despre acest RPG vor urma cateva detalii atat legate de story cat si de gameplay.

Intr-un tinut in care magia era la ordinea zilei, nemuritorului Modo i-au fost luate puterile si trimis pe Pamant ca un simplu muritor ca pedeapsa pentru faptele sale. Modo fiind furios nu numai ca incepe un quest spre a-si recastiga nemurirea, dar are si dorinta de a distruge intreg Pamantul. Jucatorul are de ales intre a lupta impotriva cruciadei lui Modo sau a fi mana dreapta a acestuia.

Blood Magic este un 3'rd person RPG in care singura arma folosita este magia. Lumea jocului este foarte bogata in detalii si ii ofera jucatorului o multitudine de optiuni atat in quest-uri cat si in dezvoltarea personajului.

Jocul e putin mai diferit decat celelalte RPG-uri deoarece nu poti juca decat cu clasa Mage. Sunt peste 12 clase de magie oferind astfel o groaza de optiuni pentru specializare. Varietatea magiilor este foarte utila in jocul Multiplayer, deoarece fiicare membru al party-ului poate avea specializari diferite, completandu-se reciproc. Sistemul de magii ofera posibilitatea si de a combina magiile. Mai exista si posibilitatea de a exporta caracterele si de a le folosi in arene special amenajate pentru lupte. Jocul se anunta a fi lansat pe la sfarsitul anului 2005.

Caracteristicile principale:

  • O poveste unica cu inamici si NPC-uri iesite din comun
  • Un sistem de magii foarte dezvoltat si cu multe clase de magie
  • Posibilitatea de a combina magiile rezultand in posibilitati aproape nelimitate de castare
  • Un Multiplayer variat, de la moduri competitive la moduri cooperative
  • Lumea si caracterele foarte bine detaliate
  • Aspectul personajului se schimba in functie de clasa de magie aleasa