Stiri / acum 18 ani

City of Villains

Datorita succesului avut de City of Heroes, cei de la Cryptic Studios s-au hotarat sa faca si un expansion si astfel a aparut City of Villains. In acest expansion vei juca rolul unui adevarat "bad guy " cu super puteri care va putea face toate rautatile ce ii vor trece prin cap. De fapt lumea din City of Villains este o oglindire a lumii din City of Heroes.

Cativa dintre acesti eroi deveniti rai sunt: Brute care se foloseste de damage-ul luat pentru ai creste forta, Stalker care se ascunde prin umbre ca sa isi protejeze trupul fragil, Dominator care foloseste controlul mintii, Corruptor care modeleaza mediul pentru ai servi scopului sau, Mastermind cheama in ajutor creaturi care sa-i indeplineasca dorintele ( roboti, ninja, undead etc. ) Jocul incepe cu evadarea acestor villains din inchisoarea de maxima securitate din Paragon City, The Ziggurat si fuga lor in canalizari. Aceasta evadarea a fost pusa la cale de o mare organizatie de oameni rai numita Arachnos care incarca toti evadatii intr-un avion si ii transporta catre una din zonele PvE (Player versus Environment) si anume Mercy Island. Pe aceasta insula vei putea sa jefuiesti banci, sa pui bombe sa te iei la "cearta" cu cele mai importante personalitati de pe insula. Ziarul iti va oferi idei asupra a ce rautati vei mai putea comite. In joc intalnim si cateva factiuni: mystics, luddites, goldbrickers care iti vor modela abilitatile de nivel mai mare in functie de reputatia pe care o ai. Daca faci multe rautati ca sa atragi atentia celor din organizatia Arachnos atunci vei putea intra in randurile lor si vei capata noi abilitati.

PvP-ul este foarte bine pus la punct in City of Villains. Sunt cateva zone de PvP fiecare cu setarile sale, iar jucatorii se lupta intre ei pentru codul de lansare al unei rachete spre exemplu. Un lucru nou introdus in City of Villains sunt ascunzatorile pe care la level mai mare poti sa ti le personalizezi 100%, chiar sa ai si trofee. Si cei din City of Heroes vor beneficia de acest sisitem de ascunzatori unul din scopurile lor fiind si raidurile intre factiuni. De exemplu poti depozita in ascunzatoarea ta diferite item-uri importante din quest-uri de care nu numai tu ai nevoie si te vei angaja astfel sa le aperi de ceilalti jucatori care vin sa ti le fure. Partea buna este ca tu alegi momentul in care vei putea sa fii jefuit.

Perpetual are o vasta experienta in domeniul strategiilor cu multe trupe reusind sa aduca acest feeling si in Gods & Heroes: Rome Rising. Jocul pare foarte promitator si dupa cum arata se va incadra in topul celor mai bine vazute MMORPG-uri de anul acesta. Jocul va aparea la noi spre sfarsitul lui Octombrie 2005.