Stiri / acum 18 ani

Dungeon Siege II

Pentru fanii genului hack&slash avem o veste buna si anume lansarea in luna august a acestui an a RPG-ului Dungeon Siege II. Dupa succesul avut de predecesorul sau Dungeon Siege I si a add-onului acestuia, Legends of Arachna, se presupune ca aceasta continuare va avea un real succes in randul fanilor. In Dungeon Siege II se pastreaza in mare parte atmosfera din prima parte a seriei, dar ca orice joc nou aduce unele imbunatatiri predecesorului sau. Se aude ca story-line-ul nu mai este atat de neglijat ca in prima parte ci un pic mai rasarit (asta ramane la latitudinea noastra sa hotaram).

Cateva detalii despre joc, ce ne aduce nou, ce ne aduce vechi si daca ne aduce satisfactie:

  • Actiunea jocului, caci cu ea trebuie sa pornim, incepe intr-o inchisoare a Dryadelor, cu eroul principal inchis pentru ispasirea pacatelor sale. Tin sa mentionez ca acest „bad guy”, main character, este de fapt un „good guy” care a refuzat sa mai stea la cheremul sefului sau, un „BIG bad guy”, si a trecut de partea celor buni. Sper ca v-am lamurit cu aceasta poveste complicata.
  • Prima serie de questuri va fi axata pe distrugerea turnurilor Morden-ilor (bad guys), prin incendiere, ca un mic piroman ce esti.
  • Skill-urile din Dungeon Siege I s-au pastrat si aici: Melee, Ranged, Combat Magic, Nature Magic, iar evolutia in ele este cea standard de pana acum: folosesti skill-urile iti creste nivelul in acel skill.
  • Binenteles ca odata cu skill-urile au venit si stats-urile din Dungeon Siege I, care au ramas aceleasi: Strength (bonus viata si damage), Intelligence (bonus mana), Dexterity (bonus sanse de a lovi si de a te feri).
  • Ceva nou? Avem si asa ceva…skill points-urile care le primesti la Level Up si pe care le poti pune oriunde vrei in Combat Tree care zic ei este foarte stufos.
  • Altceva nou? Avem si altceva nou…de exemplu Power Points-urile care pot fi obtinute doar daca te antrenezi bine de tot pe o anumita ramura a Tree-ului.
  • Ai optiunea de ati crea un party, de a avea animale de povara si animale de companie toate acestea cu optiunea de Level Up.
  • Grafica nu e de ultima ora, dar se comporta binisor pentru un joc din anul 2005, fiind imbunatatita fata de Dungeon Siege I.

Cam atat despre Dungeon Siege II, ii uram succes si sa speram ca nu isi va dezamagi fanii.