Stiri / acum 18 ani

Gods & Heroes: Rome Rising

Gods & Heroes: Rome Rising reprezinta prima intrare pe piata MMORPG-urilor din partea firmei Perpetual Studios, care se angajase anul trecut sa duca Star Trek Online in lumea MMORPG-urilor. Chiar daca aceasta firma este noua este formata din veterani in industria jocurilor online. La crearea jocului a luat parte si Steig Heidlung care este Lead Designer la Gods & Heroes si a fost tot Lead Designer si la Diablo II.

Actiunea jocului este situata in Roma anului 300 I.H., iar jucatorul este descendentul unuia din celor 12 zeitati romane, el jurand credinta Republicii. Accentul se pune pe libertatea oferita de joc jucatorului. Crearea caracterului este foarte bine pusa la punct. Iti poti personaliza fizicul caracterului precum si combinatia de haine, armuri, scuturi, arme si obiecte magice.

In joc exista si niste clase de referinta: Gladiator, Healer, Rogue, Scout, Soldier, Priest, Mystic. Dupa alegerea facuta vei intra in actiune in functie de clasa aleasa. De exemplu daca alegi sa fii Gladiator vei trebui sa evadezi dintr-o tabara de sclavi.

Cu timpul vei fi nevoit sa iti alegi unul din cei 12 zei care inca umbla pe pamant si sa le indeplinesti dorintele. Vei primi puteri speciale si abilitati nu numai din alianta ta fata de Republica, dar si de alegerea uneia din zeitati. La inceputul jocului Perpetual lanseaza 1200 de quest-uri cu rolul de a lega jucatorul de firul epic al povestii. Scopul jocului este acela de a creea o armata cu care sa aperi Roma de inamicii ce o inconjoara. Vom intalni tot felul de creaturi mistice pe care tu si armata ta de soldati sa le puteti distruge sau lua de partea voastra: Gorgoni, Cyclopi, Furii, Centauri, Minotauri etc.

Perpetual are o vasta experienta in domeniul strategiilor cu multe trupe reusind sa aduca acest feeling si in Gods & Heroes: Rome Rising. Jocul pare foarte promitator si dupa cum arata se va incadra in topul celor mai bine vazute MMORPG-uri de anul acesta. Se anunta a-si face aparitia in toamna anului 2005.