Stiri / acum 18 ani

Hellgate: London

Acest joc este intr'un fel urmasul lui Diablo, fiind realizat de Flagship Studios, care s'a format acum 2 ani din realizatorii lui Diablo, plecati de la Blizzard North. Jocul este, ca si Diablo, un veritabil Hack'n'Slash, cu marea diferenta ca va fi 1st/3rd person! Principalul scop al jocului va fi macelul de monstrii, la fel ca in Diablo.

Actiunea se va petrece in Londra postapocaliptica, ocupata de demoni si alte creaturi ale iadului. Jocul va pastra mult din conceptul de joc al lui Diablo, de exemplu toate locatiile si obiectele vor fi generate random, rejucabilitatea fiind infinita, sau cel putin asa ne spun producatorii. Vor putea fi folosite o gramada de arme de foc si arme clasice cum ar fi sabia. Una din clase va fi templarul, care va fi bazat pe combat, putand sa foloseasca in acelasi timp doua arme de foc. Un aspect interesant e ca armele vor putea fi upgradate, iar acest lucru va fi vizibil pe arma din joc. Inventarul va fi asemanator cu cel din Diablo, unde veti putea echipa diferitele obiecte pe care le veti gasi. Atunci cand veti folosi o arma de lupta corp la corp, o sabie de exemplu, se va trece la o vedere 3rd person pentru o mai buna controlabilitate a caracterului.

Grafica este una exceptionala, jocul fiind foarte imersiv creand o atmosfera de iad pe pamant. Multi zic ca este a doua aparitie a lui Diablo, ramane de vazut insa daca va avea succesul stramosului sau.