Stiri / acum 17 ani

Loki

Mitologia este o sursa de energie pura in ceea ce priveste jocurile din trecut, prezent si in mod sigur, viitor. Povestile cu eroi care salveaza lumea de la dezastrul provocat de tot felul de creaturi ciudate sunt exorbitant de multe. Mitologia isi serveste insa scopul, reusind sa creeze aventuri de neuitat in taramuri uitate de timp ce exista doar in imaginatia noastra. Si daca tot sunt asa de multe jocuri pe aceasta tema, ce daca mai aruncam unul in "groapa fara fund"? Cei de la Cyanide Studios s-au hotarat sa continue si ei aventurile oferite de mitologia din taramul nisipos a.k.a Egipt, prin noul lor joc RPG denumit Loki.

In Loki jucatorul isi poate creea personajul ca fiind un Norse Fighter, un Greek Warrior, un Egyptian Magician sau un Aztec Shaman. Scopul comun al oricarui din cele 4 personaje este sa puna capat terorii aduse de Seth, zeul Egiptean al raului si intunericului, asupra lumii. Dar fiecare din aceste caractere vor avea si un scop al lor unic de atins, tinand cont de faptul ca fiecare provine din regiuni diferite si servesc zei diferiti si au alt sistem de valori.

In calatoria lor personajele vor fi expuse miturilor din aceaste zone, ele culminand cu "Batalia de la portile Troiei". Drumul fiecarui personaj va fi decizia zeitatii pe care o serveste, el fiind presarat cu peste 100 de tipuri de monstrii si dungeon-uri generate random pentru o rejucabilitate mai mare. Cyanide Studios s-au hotarat sa implementeze in joc echipament customizabil, adica sabiile for fi alcatuite din maner, lama etc si le vei combina cum crezi de cuviinta, ceea ce ofera un grad de personalizare jocului. Bineinteles ca eye candy-ul nu va lipsi, lucru des intalnit in jocurile noi aparute. Detaliile sunt foarte bine puse la punct, dar mai au de lucru la camera care nu e prea utila jucatorului.

Jocul va fi lansat prin septembrie 2006 producatorii incercand sa finiseze jocul si sa ofere o experienta de neuitat celor pasionati de mitologie, incercand totodata sa recreeze modul de viata al celor 4 civilizatii de mult apuse.