Stiri / acum 19 ani

Mage Knight: Apokalypse

Un joc nou creat de cei de la Namco, care are ca punct de plecare miniaturile Mage Knight. Nu sunt prea multe informatii disponibile despre acest joc, dar am sa va prezint ce am gasit.

Actiunea jocului se desfasoara in universul Mage Knight, deja cunoscut. Jucatorii isi vor insusi rolul celor 5 "guardians", luptatori ce au jurat sa gaseasca inima raului ce distruge taramul lor si sa o distruga indiferent de pret. Ghidati de magica si misterioasa rasa cunoscuta sub numele de Solovani, cei 5 "guardians" isi incep calatoria pentru salvarea lumii de la distrugerea provocata de o armata a intunericului, determinata sa aduca Apocalipsa. Armata intunericului este condusa de un Apokalipse Dragon, un monstru cu 5 capete de o putere neimaginabila. Ca sa poata face fata acestei amenintari jucatorii nu pot sa faca de capul lor ce vor, ci sa se alieze cu toate guildele din lume si sa aduca de partea lor eroi bravi. Viitorul intregii lumi se bazeaza pe acesti eroi, iar batalia suprema este pe cale de a incepe.

Jocul in echipa va fi vital In Mage Knight Apocalypse, jucatorii fiind obligati sa isi aleaga party-ul cu grija, combinand melee cu ranged si cu magic si astfel realizand adevarate combo-uri cu care pot triumfa in batalie. Jucatorii pot alege intre 5 caractere distincte (The Vampire, Dakota Mage, Dwarf Marksman, Amazon Huntress, Health Guardian) pe care le pot echipa cu sute de arme, armuri si obiecte. Spre deosebire de alte RPG-uri, jucatorii nu trebuie sa isi faca griji de ability points sau de Level Up-uri. Dezvoltarea personajului se va baza pe ce va place voua sa faceti, spre exemplu: daca va jucati cu o sabie cat voi de mare va veti dezvolta strength-ul, castarea magiilor va vor face magiile mai puternice, iar trasul cu arcul va va imbunatati dexteritatea.

De la miniaturi la un adevarat joc pe PC, Mage Knight Apocalypse se anunta a fi o adevarata aventura pentru fanii Mage Knight TableTop Strategy Games si se anunta a se lansa in vara lui 2006.