Stiri / acum 18 ani

Sun: Soul of the Ultimate Nation

Cea mai aratoasa clona de Diablo trebuie sa fie lansata pe piata in primele luni ale anului viitor. Creata sub emblema Webzen jocului nu i-a fost acordata prea multa atentie de catre revistele de specialitate, cu toate ca are o grafica "jos palaria". Genul jocului este in tipul Guild Wars sau Diablo II, cum preferati, iar jucatorul are questuri ce il indeamna sa isi croiasca drum printre hoarde de monstrii ca sa isi atinga scopul.

Momentan sunt cunoscute doar 2 caractere ale jocului: un knight si o valkyre. Knight-ul se bazeaza pe melee si skill-uri de melee, cu armuri cat muntele de mari, adica un pachet default de fighter. Valkyre se bazeaza pe range atack si skill-uri de ranged, luptand cu crossbow-ul in mare parte.

Scenele de lupta sunt simple, hoarde de monstrii ataca jucatorul, iar tu trebuie sa ii tai in cat mai multe bucatele. Jocul, bineinteles se joaca online, aici fiind locul in care exceleaza gameplay-ul si spiritul de echipa. PvP-ul este un factor important si implica batalii intre guilde de pana la 40 de combatanti. In ansamblu jocul arata bine si e o modalitate de a-ti mai calma nervii dupa o zi grea.