Stiri / acum 18 ani

The Chronicles of Spellborn

The Chronicles of Spellborn este un MMORPG ce se desfasoara intr'un univers fantasy original, si este creat de Khaeon Games - o companie olandeza. Jocul foloseste binecunoscutul motor grafic Unreal Engine™. In acest univers nou evenimentele catastrofice ale ultimului mare razboi au devastat intregul taram, dand ocazia jucatorilor sa isi inceapa aventura, sa cucereasca noi teritorii si sa se implice in intrigile politice ale Marilor Case. Jucatorii vor avea posibilitatea sa interactioneze, sa se lupte intre ei, sa creeze aliante si sa controleze anumite regiuni ale taramului.

Puterea jucatorului nu va fi determinata de sabia pe care o foloseste, ci de skillul cu care o foloseste. Acest lucru va oferi jucatorului posibilitatea sa isi creeze o identitate proprie pentru caracterul sau. In plus jucatorii pot folosi o mare varietate de infatisari, haine, armuri si simboluri pentru a'si personaliza caracterul.

Chronicles of Spellborn ofera aventuri pentru toate tipurile de jucatori: vor putea fi gasite usi ascunse, jucatorul se va putea alia cu un clan cuceritor, vor fi si momente distractive; veti face o diferenta, indiferent daca veti avea un nivel mic sau mare.