Stiri / acum 15 ani

The Tales of Walenir

The Tales of Walenir este un 3d person Action/RPG provenit de la compania Temporal Games. Actiunea jocului se desfasoara intr-un univers original intitulat Al'Venion situat in nordul unei insulei plina de mituri si legende numite Walenir. Eroul va descoperi in decursul calatoriilor sale enigme ale trecutului insulei si va fi nevoit sa aleaga un anumit fir epic pentru a ajunge la finalul jocului.

Trasaturi importante ale jocului sunt libertatea de miscare, lumea extrem de detaliata si un fir epic interesant. Jocul este creat pe engine-ul grafic Temper Engine, capabil sa creeze efecte vizuale minunate si performanta maxima in timpul jocului.

Firul epic isi are originea intr-o serie de legende care amintesc de venirea zeilor in taramul Al'Venion din nord, din insula Walenir, un conglomerat de magie si forte ale naturii. Dar, datorita disputelor dintre zei, acestia si-au pierdut treptat puterea de a face minuni si a influenta viata oamenilor de rand. Epoci de-a randul, dupa numeroase razboaie si victorii oamenii acelui taram au uitat de vechii zei. Astfel zeii s-au retras in insula Walenir. Dupa cum amintesc legendele, ultimul templu al celor 6 zei inca este situat pe insula.

Din punct de vedere al gameplay-ului jucator poate sa alea intre 3 clase: Sorcerer, Druid si Monk. Ca Sorcerer ai acces la magii devastatoare printre care Fireballs, Lightnings, dar si magii mai complexe cum ar fi Firewall sau Enemy Inflammation. Intr-un mod ciudat un Sorcerer are acces si la Poisoning Skills. Druidul are acces la magii ce ii fac viata grea inamicului: poate crea bariere, poate orbi inamicul sau il poate controla. Ca Monk jucatorul are acces la o arie larga de magii de vindecare printre care si Healing Magic, Forced Regeneration dar si o serie de magii mai speciale cum ar fi Levitation si Invisibility. Un Monk prefera sa evite lupta pe cat mai mult posibil.

Experienta in joc poate fi castigata in mai multe moduri: ducerea la sfarsit a questurilor ce tin de firul epic sau date de zei, uciderea monstrilor si gasirea unor artefacte sau obiecte speciale. Inca nu e o data fixa cand va aparea. Oricum din ce se vede arata bine.