Stiri / acum 18 ani

Titan Quest

O noua firma, Iron Lore Entertainment lanseaza pe piata primul sau proiect in domeniul RPG-urilor, Titan Quest. Tin sa amintesc ca proiectul este condus de Brian Sullivan unul din creatorii strategiei bine cunoscute Age of Empires.

Sa incepem cu descrierea jocului. Actiunea jocului are loc intr-o lume ce cuprinde locatiile mitologice din istorie: Marile Piramide, Gradinile Suspendate ale Babilonului etc. Peisajele sunt foarte colorate, vegetatie luxurianta, efecte speciale foarte diversificate, placute ochiului.

Din punct de vedere al firului epic uitati cum sta treaba: Titanii, cei care au condus lumea inainte de a fi inchisi de zei in adancurile pamantului, au scapat. Sa nu ne surprinda faptul ca sunt cam suparati asa ca au inceput sa devasteze totul in calea lor impartind in dreapta si in stanga teama si distrugere. Cineva ar trebui sa ii opreasca, lucru care implica calatoria acestuia prin zonele indicate mai sus precum si multe multe altele, incercand sa gaseasca secretul care i-ar putea distruge pe acesti Titani.

Crearea personajului este "foarte flexibila". Nu trebuie sa iti alegi o clasa ci sa alegi intre diferite nivele de fighter, spellcaster si rogue (asta inseamna flexibil?). Din punct de vedere al item-urilor se precizeaza a fi mai mult de 1000 de astfel de item-uri in joc si pe care le gasesti sub forma de loot la monstrii pe care-i distrugi. Controlul este destul de bun deoarece se poate schimba rapid in timpul luptei arma din mana cu o magie si invers. Cam atat despre acest joc, Iron Lore Entertainment mai pastreaza niste surprize pentru data oficiala a aparitiei.